Happy Asmara - Tak Lalekne Kowe (Official Music Video)
09:05
15,659,805
Reddit
Title : Tak Lalekne Kowe
Voc : Happy Asmara
Songwritter : PPWW
Music Arranger : Deblong & Maska
Video : Maska Creative Pictures
Publisher : Maska Music Records
Aktivasi RBT
Telkomsel : Ketik TLKKN Kirim ke 1212
XL : Ketik 11703157 kirim ke 1212
3 : Ketik 2212767 kirim ke 1212

Audio Lyric Version : idsofts.info/hd/video/q5mPfKeEnMHXmNE
----------------------------------------------------------------
Lyric :
Tak Lalekne Kowe
Salam balik kanggo kowe
Sing ono ning ati
Pie kabarmu sak iki
Opo isih kelingan kowe ngelarani
Kadung jeru diriku mencintai
Dirimu sepenuh hati sepenuh cinta
Tapi mengapa kau pergi
Raiso nompo anane nompo kahanku sing ora sebanding karo kowe
Reff:
Lilio Tak lilakne yen pancen iki dalane
Kudu pepisahan karo kowe
Lalekno crito iki wes tak anggep kowe mati
Mergo sak iki aku wis oleh ganti
----------------------------------------------------------------
Available on :
Joox :www.joox.com/id/album/uNFAYVZZDQhsh1rO9U_chA
Spotify : open.spotify.com/track/5Qj0PtT0uCwEX3IuWiHLt9
iTunes : geo.music.apple.com/us/album/tak-lalekne-kowe/1491470427?i=1491470428&mt=1&app=music
----------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------
Follow us :πŸ‘‡
Facebook : bit.ly/32qrbcV
Instagram : bit.ly/2xQzTTI
Twitter : maska_pro01
Email : info@maskamusikdigital.com
Website : bit.ly/2SfBITq

Copyright Β© 2019. CV.Maska Musik Digital
Maska Music Record's IDsofts is under management of:
dr.m, Indonesia's 1st Certified & Official IDsofts MCN
servicesdirectory.withidsofts.infopt-digital-rantai-maya-drm

Komentar
  • Puppup Whelly
    Puppup Whelly

    Terimakasih TUHAN YESUS....Alm Bpkku....Ibukku tercinta....saudara2ku....teman2 semua yg terlibat dalam pembuatan single ini HEPPY ASMARA MASKA CREW KABUL KIKOK KEPIK DEBLONG GACLEK PASHATI SEMUA FAJAR DAN SEMUA PENIKMAT MUSIK....SUKSES SELALU ATAS 10 Juta View.....Teman2 Radio semua AWE PROMOTION GBU

    • Imam aremania Imam
      Imam aremania Imam

      Sip

    • Imam aremania Imam
      Imam aremania Imam

      N

    • Hx5
      Hx5

      @Diary Channel Iya iya

    • Diary Channel
      Diary Channel

      Keren bgt lagunya

    • Hx5
      Hx5

      @Rochim Setiatama Ngomonongin Pala Bapak Kau

  • Yoyok Peyot Magelang
    Yoyok Peyot Magelang

    musok wong rakndue kok gelang emase 2 ....hahahahahaha

  • Putri Wulan
    Putri Wulan

    Salam balik kanggo kowe sing tau ning ati Piye kabarmu saiki Opo isih kelingan kowe ngelarani Kadung jeru diriku mencintai Dirimu sepenuh hati Sepenuh cinta Tapi mengapa kau pergi Raiso nompo anane Nompo kahananku sing ora sebanding karo kowe Lilo tak lilakne yen pancen iki dalane Kudu pepisahan karo kowe Lalekno crito iki wes tak anggep kowe mati Mergo saiki aku wis oleh ganti Salam balik kanggo kowe sing tau ning ati Piye kabarmu saiki Opo isih kelingan kowe ngelarani Kadung jeru diriku mencintai Dirimu sepenuh hati Sepenuh cinta Tapi mengapa kau pergi Raiso nompo anane Nompo kahananku sing ora sebanding karo kowe Lilo tak lilakne yen pancen iki dalane Kudu pepisahan karo kowe Lalekno crito iki wes tak anggep kowe mati Mergo saiki aku wis oleh ganti Lilo tak lilakne yen pancen iki dalane Kudu pepisahan karo kowe Lalekno crito iki wes tak anggep kowe mati Mergo saiki aku wis oleh ganti Mergo saiki Aku wis oleh ganti

  • cahyo san
    cahyo san

    tolong donk, video clip diselingi dialog dihapuskan, merusak diri yg lg ambyarπŸ•ΊπŸ•Ί

  • Diyah Huda
    Diyah Huda

    Ambyar

  • asep nurrohman
    asep nurrohman

    Haha sangARRR

  • Ilham Wahyu
    Ilham Wahyu

    Aku ndisek koyo ngono mbak wes tau aku koyo ngono

  • Eris Ya
    Eris Ya

    Ayem ning atiii

  • Syabila Bilal
    Syabila Bilal

    lagunya bagus kak

  • Ira Muryati Ariyansyah
    Ira Muryati Ariyansyah

    Piye kabarmu saikiπŸ₯Ί

  • Dian Ayu
    Dian Ayu

    Aku pernah disakiti tp aku rela dia pergi ,karna ini memang jalannya walaupun aku msh mengingatnya tp aku menganggap dia tiada karna bagi aku dia hanya mantan .karna sudah membuat aku sakit hati .aku kecewa saat dia jalan bersama yang lain

  • Amalia Diktina
    Amalia Diktina

    Salam nggow mantanku, aku wes ngancani koe setahun setengah. Padahal aku ngancani koe pas koe frustasi, sak iki koe milih wedokan liyo seng mapan..

  • NCS wawan
    NCS wawan

    Modaro su salahe ninggalke

  • It'z Erik
    It'z Erik

    Ora happy asmara ora happyπŸ–€

  • Dias Ilyasa
    Dias Ilyasa

    Sumpah ya ngapain sih harus ada drama drama di tengah2 lagu ganggu tauk padahal lagi enak enaknya dengerin. Dah gitu terlalu lebay lagi, Sebenernya lagunya enak loh

  • Sar Man
    Sar Man

    Q.gudu ngguyu

  • Ary Hidayat
    Ary Hidayat

    LANANGAN TAEK

  • Yudha dwi setiawan
    Yudha dwi setiawan

    πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

  • Amin Rouf
    Amin Rouf

    20 % ne menikmati musike 80 % ne ambyar tenanan ,πŸ˜‚

  • burung pratama
    burung pratama

    Syadu amt

  • Baim Ibrahim
    Baim Ibrahim

    Vokal10% Musik 30% Cantik 60% πŸ˜πŸ˜πŸ˜€πŸ˜

  • winda widiawaty
    winda widiawaty

    Ya allah saiki rumah tangga qw wes nang ujung tanduk...😒😒😒😒ya allah mugo2 kulo ihklas terimo dalan kanggo rumah tangga qw saiki

  • Triia manyun
    Triia manyun

    Piye kabarmu sg medot tresno naliko awakmu reti keadan omahku sg bolong" soko gebyok.. Alhmdulilah saiki aku wes nikah ndw anak. Sg iso nompo opo kahananku. Awakmu nganti saiki durung nikah ta. La yo Mergo awakmu luru gandengan mok pandang soko materi.

  • Indigo makin tau
    Indigo makin tau

    I love hepyy asmara

  • Yuni Rusdianawati
    Yuni Rusdianawati

    😍😍😍😍

  • RUJAK Channel
    RUJAK Channel

    Buset mbak hepy galak😁😍

  • Sekawan kamera
    Sekawan kamera

    ORA ISO

  • Robby Ardiyanto
    Robby Ardiyanto

    mbak happy wes rasah karo cah lanang kui, karo aku wae ..

  • Egig Trm
    Egig Trm

    No komen

  • Dwi Raka
    Dwi Raka

    Jomblo nyimak komentare wong loro ati awokawok

  • andri yansyah
    andri yansyah

    Apa kabar mantan? kamu dengan dia sekarang apakah masih bersama ? 5 tahun pacaran pas dia balik kampung ke Jogja malah balikan sama mantannya

  • Fajar Aditya
    Fajar Aditya

    Lebaran di rumah aja..Minal aidzin wal Faidzin mohon maaf lahir batin πŸ™πŸ™ selamat idul Fitri 1441H😊

  • Muhammad Dayat
    Muhammad Dayat

    Enak banget lg ya yo

  • Febrian Surya
    Febrian Surya

    Denny caknan bknsi

  • Edi Por
    Edi Por

    Kisah'ku saiki aku mlh sugih..dada mantan

  • Fir Daus
    Fir Daus

    mbiyen aq raa nduwe mtor koe mung cuek karo aku.. saiki aku nduweni mtor ninjaa koe memandang akuu... maff.. saikie Aq we tresno sing lyane .. πŸ‘likee..

  • SonSon YT
    SonSon YT

    Tak lalekno kowe mas. Mergo aku mbok selingkuhi.. njirrr

  • Mac Daniel
    Mac Daniel

    Nde kamar tk setel buanter2,, mari ibukq golek2i sopoo lo jane tukaran ki

  • Runy Ady
    Runy Ady

    Purwokerto hadir slur

  • nopi cantik
    nopi cantik

    mukamu loh mas kayak engkes

  • Imam 2906
    Imam 2906

    Idola,😘😘😍😍

  • ragil ponorogo
    ragil ponorogo

    Jancuk

  • Anita Nita
    Anita Nita

    Happy asmaraπŸ‘‹πŸ€£πŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜

  • anonim minona
    anonim minona

    The Goddes of broken heart Happy jiann gualakeee judese wkwkwk kaburrrrrr

  • Fadia Rizqi
    Fadia Rizqi

    Rak lilo mas rk bakal lilo🀭

  • Bayu Setiawan
    Bayu Setiawan

    Subtitle ganggu banget

  • fauzan nur
    fauzan nur

    Rumangsaku lanangan koyo neng video ra ono. Lanangan ra tau mandang harta. Bedo neng wedokan 90% mandang harta.

    • naim ma
      naim ma

      Itu menurutmu ,tp nyatanya semua banyak diluaran sana yg mandang harta ga hanya cewe sajaa

  • Afif Putra
    Afif Putra

    Mantap maska record The best mbak happy

  • banjoe mili
    banjoe mili

    Happy pancen ngangeni :D uaayuu maniss lagune joss

  • achannn 12
    achannn 12

    Purbalingga ndi kieee

  • __S__
    __S__

    ORAISOOO, STOP ORAISOO

  • adi jaya99
    adi jaya99

    Mantap bikin film pendeknya dengan bahasa jowo ..πŸ‘

  • Larangan Chenel
    Larangan Chenel

    PERASAAN TIDAK BISA DI PERMAINKAN BEGITU SAJA KARENA YG KITA SAKIT TIDAK AKAN PERNAH MELUPA AP YG KITA LAKUKAN DULU PADANYA

  • Sri Indriyani
    Sri Indriyani

    lagunya mengingatkan mantan

  • hudha zuchruf
    hudha zuchruf

    Hep hep hahaha

  • Othe Yk
    Othe Yk

    Haiyo

  • Lusiana Gunungsari
    Lusiana Gunungsari

    Jan aq like like like poooool pokoke karo karyamu kak....

  • Shinta Rosita
    Shinta Rosita

    Sepurane mas, kahananku yo eneke koyok ngene iki, aku yo wong ra duwe😌

  • HNF Official
    HNF Official

    <a href="#" class="seekto" data-time="250">4:10</a> drama macam apa ini

  • Joker
    Joker

    PasHati Ratu Ambyarrr...

  • Septi Budiarti
    Septi Budiarti

    Mantap πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

  • nanda boy sulistyo
    nanda boy sulistyo

    saya pernah ada diposisi ini dihina dan ditinggalin

  • Wa Luyo
    Wa Luyo

    Pasukan Ambyar merapat πŸ€­πŸ˜πŸ˜…

  • Luki Yudha
    Luki Yudha

    Lagune apikk.. tapi ndelok videone rasido sedih malah ngakak.. dipedot pas isah isah.. nggrantess cuukkk πŸ₯ΊπŸ˜‚πŸ€£πŸ™πŸ»

    • AAN 277
      AAN 277

      lanange gaya ....hahahha ,,,golek neh mbak sing ngganteng

  • Ibrahim Salam
    Ibrahim Salam

    filing good

  • Jhon TravoLas
    Jhon TravoLas

    asik temenan lagune.... paket komplit pokoke..

  • Adi S
    Adi S

    sombong amat

  • ubaidillah
    ubaidillah

    mantap lagunya lanjutkan kreatifitasmu mbak HAPPY ASMARA

  • Dhias Intan
    Dhias Intan

    :'((

  • Ryan Soedjatmiko
    Ryan Soedjatmiko

    Terlalu mencintai manusia sehingga tuhan cemburu lalu memberimu luka Yogyakarta 18 Mei 2020

  • Aan Pamungkas
    Aan Pamungkas

    moco komene kok isine curhat kabeh...kwkwkw sukses terus mbk hap...

  • Sari Dewi
    Sari Dewi

    Lagu yg pas di hti bnget ini,jozz slalu untuk happy asmara...pas bnget di reff nya 😊😊😊😊dngan crita sy....

  • ayu anjani
    ayu anjani

    BALEN!!!???

  • ayu anjani
    ayu anjani

    manise kebangetan

  • ayu anjani
    ayu anjani

    pasukan manbyar like

  • BAWUK SADEGA OFFICIAL
    BAWUK SADEGA OFFICIAL

    Kanggo mantanku cah kebumene sing jenenge NADYA kesuwun go sekabeane ws tau nglarani aku tak belakna nganter kerjo Karawang Cikarang mben dino malah nang kontrakan koe kenthu karo boloku dewe .BANGSAT KOE LONTE ASU !! Moga wae koe ulih karma koe di metengi nang wong terus wong lanang kui ora gelem tanggung jawab By : aku yang telah kau entothi Salam : kuli pabrik KARAWANG Date selingkuh : 03 juni 2018 Date status : 18 mei 2020

  • DeaAsiva Novriyani
    DeaAsiva Novriyani

    Gusti Allah bakal ngenei ganti sing lewih apik:) Cilacap,18 MEI 2020

  • Novaldi Pradana Putra GoriiGome
    Novaldi Pradana Putra GoriiGome

    Harus banget itu ada alpamaret nya. hiks hiks

  • Rheydo Qray
    Rheydo Qray

    Gw orng minang suka nyanyi jawa...sllu sukses musik jawa...like donk yg orng jawa....😊😊😊

  • muhammad naryo
    muhammad naryo

    Ambyar mbk podo karo aku. 😭😭😭😭😭😭

Berikutnya