Happy Asmara - Salah [OFFICIAL]
04:33
4,232,028
HAPPY ASMARA MUSIC
Reddit
Happy Asmara - Salah [OFFICIAL]
.
Title : SALAH
Singer : Happy Asmara
Songwriter : HappyRism
Music Arranger : MASKAPRO (Dwiputra)
Album : singgle
Publisher : Happy Asmara
Label : Happy Asmara Music
LIRIK
Ora bakal ono seng ngganteni kowe
Yo mung siji..kasih sayang iki
Ora bakal keganti tresnoku iki
Masio kowe wes duwene..dek'e..
Aku ngerti aku iki sopo
Arep tresno aku wedi doso
Arep sambat nanging karo sopo
Aku ngerti kowe ndek'e wong liyo..
*)
Sepurane yen aku iki salah
Nanging piye maneh tresnoku kadung jeru
Arep tak selehne aku ora iso
Lek tak angkat aku soyo loro..
Reff :
Ora bakal ono seng ngganteni kowe
Yo mung siji..kasih sayang iki
Ora bakal keganti tresnoku iki
Masio kowe wes duwene..dek'e..
*)
Sepurane yen aku iki salah
Nanging piye maneh tresnoku kadung jeru
Arep tak selehne aku ora iso
Lek tak angkat aku soyo loro..
Reff :
Ora bakal ono seng ngganteni kowe
Yo mung siji..kasih sayang iki
Ora bakal keganti tresnoku iki
Masio kowe wes duwene..dek'e..

Ora bakal ono seng ngganteni kowe
Yo mung siji..kasih sayang iki
Ora bakal keganti tresnoku iki
Masio kowe wes duwene..dek'e..
Masio kowe wes duwene dek'e..
Now available on:
Spotify: spoti.fi/2YTkFcv
iTunes : apple.co/2XKHXVh
Kkbox : bit.ly/2LmtwjQ
Deezer : bit.ly/2Gbkfqg
Amazon : amzn.to/30s9nMC
Tidal : bit.ly/2Y3j3Qc
#HappyAsmara #Pashati #NewSinggle
Copyright Β© 2019, HappyAsmaraMusic [Official Video]
Terima kasih anda sudah mampir di channel Aku
Jangan lupa untuk klik Like, Comment, Share, dan Subscribe channel resmi Aku, juga klik gambar lonceng agar anda dapat info video-video terbaru Dari Aku
selengkapnya kunjungi kami di:
Channel : idsofts.info
Instagram : instagram.com/happy_asmara77
Facebook : facebook.com/happy.rismanda.hendranata
fanspage :facebook.com/Happy.asmara.real/
gmail : happyrismandahendranata703@gmail.com
Addres : Jl. Karya Pemuda Rt17/06
Srikaton - Ringinrejo - Kediri JATIM

Komentar
  • HAPPY ASMARA MUSIC
    HAPPY ASMARA MUSIC

    HALLO SEMUANYA JANGAN LUPA SUBSCRIBE CHANNEL KE - 3 KU. DAN KARYAKU SELANJUTNYA BAKALAN AKU UPLOUD CHANNEL BARUKU INI >>> idsofts.info/auth/8t925VdEYkPkNrgAc9TTUw.html KALIAN SUBSCRIBE DULU YA.. makasihhh

    • Endrik teles
      Endrik teles

      Ayuuneee mba hapy

    • adnan khan allamsyah
      adnan khan allamsyah

      Makasih kk, enak banget lagu jawa nya. Apalagii yang koplo ples DJ kak pasti enak juga yhaa 😁😁😍😍 Suksesss truss yhaa kk happy asmara 😘😍🀩🀩

    • Westerling nainggolan
      Westerling nainggolan

      Udh mau buat DJ aja yak.🀣🀣🀣 Tp masih dua aja videonya

    • Dicky Reign
      Dicky Reign

      Siap kakak πŸ₯°

    • Agung Chicharito
      Agung Chicharito

      suka bgt ma lagu ini, sukses terus makin terkenal nantinya

  • Sibeo Ngakak Official
    Sibeo Ngakak Official

    Love you mba happyπŸ˜†πŸ₯°.YaAllah cuma bisa liat di IDsofts Ama di tv doang,kapan bisa ketemu langsung yakπŸ™„πŸ˜“.sukses terus mba happyπŸ’–

  • Sibeo Ngakak Official
    Sibeo Ngakak Official

    Love you mba happyπŸ’–πŸ˜†.aku pens berat nya mba happy niπŸ˜†.

  • Mohd Firdaus Azman
    Mohd Firdaus Azman

    happy asmara aku suka sama muzik lagi mantap πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

  • Ameel2129 REBELLION
    Ameel2129 REBELLION

    mantul bgt...josslah.. ada mirip dg ost telenovela cinta paulina...

  • PanteQ Reborn.ΓŽΔ‘
    PanteQ Reborn.ΓŽΔ‘

    Yang semangat happy asmara

  • diyan marda
    diyan marda

    Lagu2 nya wuenaaak tenan reek nyentuh ati koyo ceritoku pas pacaran mbiyenn, ditunggu yg baru2 mba heppy , sukses selalu mbaaa

  • number four
    number four

    Mampir kesini selain karena lagunya enak, tapi juga karena wajahnya mirip mantan. semoga kamu sehat dan baik baik saja.

  • Bangkit Su
    Bangkit Su

    Salam kangge buk,e yo dik salma,jebul iseh nomE podo anake.

  • Mohammad Caesar S
    Mohammad Caesar S

    02.06 bagian favorit nih mbak...

  • F D Prasetyo
    F D Prasetyo

    Reff : F G C Ora bakal ono seng ngganteni kowe Am Dm G C Yo mung siji..kasih sayang iki F G Am Ora bakal keganti tresnoku iki Dm G C Csus4 C Masio kowe wes duwene..dek'e.. C G Am Aku ngerti aku iki sopo Dm G C Arep tresno aku wedi doso C G Am Arep sambat nanging karo sopo Dm G C Aku ngerti kowe ndek'e wong liyo.. *) C G Am Sepurane yen aku iki salah Dm G Nanging piye maneh tresnoku kadung jeru Em Am Arep tak selehne aku ora iso Dm G C Lek tak angkat aku soyo loro.. Reff : F G C Ora bakal ono seng ngganteni kowe Am Dm G C Yo mung siji..kasih sayang iki F G Am Ora bakal keganti tresnoku iki Dm G C Masio kowe wes duwene..dek'e.. Musik : F G C Am Dm G C.. F G C Am Dm G C.. *) C G Am Sepurane yen aku iki salah Dm G Nanging piye maneh tresnoku kadung jeru Em Am Arep tak selehne aku ora iso Dm G C Lek tak angkat aku soyo loro.. Reff : F G C Ora bakal ono seng ngganteni kowe Am Dm G C Yo mung siji..kasih sayang iki F G Am Ora bakal keganti tresnoku iki Dm G C Masio kowe wes duwene..dek'e.. F G C Ora bakal ono seng ngganteni kowe Am Dm G C Yo mung siji..kasih sayang iki F G Am Ora bakal keganti tresnoku iki Dm G C Masio kowe wes duwene..dek'e.. Dm G C Masio kowe wes duwene dek'e...

  • Dian Agustina
    Dian Agustina

    Mbak hepp semangat yoo nggole nggawe vidioneπŸ˜‚πŸ’—

  • Ramon Pradoto
    Ramon Pradoto

    Ayo mba hep, ciptakan karya lagi , pasti mantapp.. ;)

  • Muridnya Bang Nafi
    Muridnya Bang Nafi

    Subscribe ahπŸ˜“πŸ€˜πŸ»πŸ˜Œ

  • Dicky Reign
    Dicky Reign

    Gak ada bosenya nonton terus😁πŸ₯°

  • Dony Tiono
    Dony Tiono

    Gek ngerti aku jebul e mbak Hepi jidad e nonong 😍

  • Yogg Yogg
    Yogg Yogg

    hep. lagumu sg ojo getun kok ilang sg ng channel mu iki?

    • Cilacap City
      Cilacap City

      Podo mbe q,. tp untunge ae q duwe versi sijine.

  • Andy Uwais
    Andy Uwais

    Rattinna kanak.. (Ayune Rek) salam dr maadura

  • Jon amren
    Jon amren

    Ada bakat.cuma kena usaha lebih lagi untuk bersaing dengan artis2 Indonesia yang lain.teruskan industri seni anda.i hope your.from sabah Malaysian.

  • Moba analog
    Moba analog

    yang datang kesini gara" lagi viral di tiktok acungkan tangan

  • Sugeng Wiyanto
    Sugeng Wiyanto

    Lagu pancen ngentenπŸ‘πŸ‘πŸ˜

  • hureffy yakup
    hureffy yakup

    yg masih dengerin 17.03.20

  • Cilacap City
    Cilacap City

    Lg pengin nulis boleh kan ?? Kalau ada yg salah ma'af aja y,.. ^Β₯^. Liric : SALAH Ora bakal ono sing ngganteni kowe - Tidak akan ada yg menggantikanmu Yo mung siji kasih sayang iki - ya cuma satu kasih sayang ini Ora bakal keganti tresnoku iki - tidak akan terganti cintaku ini Masio kowe wis duwene dek'e,. - meskipun kamu sudah mempunyai dia,. Aku ngerti aku iki sopo,. - aku tahu aku ini siapa,. Arep tresno aku wedi doso,. - Mau cinta aku takut dosa,. Arep sambat nanging karo sopo - Mau mengeluh tapi dengan siapa Aku ngerti kowe nek'e wong liyo - Aku tahu kamu milik orang lain * Sepurane yen aku iki salah,. - ma'afkan kalau aku ini salah,. Nanging piye maneh tresnoku kadung jeru,. - Tapi bagaimana lagi cintaku terlanjur dalam,. Arep tak selehne aku ora iso - mau di hentikan aku tidak bisa Lek tak angkat aku soyo loro,. - Kalau di teruskan aku semakin sakit,. Reff* Ora bakal ono sing ngganteni kowe,. - Tidak akan ada yg menggantikanmu,. Yo mung siji kasih sayang iki,. - Ya cuma satu kasih sayang ini,. Ora bakal keganti tresnoku iki,. - tidak akan terganti cintaku ini,. Masio kowe wis duwene dek'e - meskipun kamu sudah mempunyai dia,. Intro: Back to : * : Reff* Reff** Ora bakal ono sing ngganteni kowe,. - tidak akan ada yg menggantikanmu,. Yo mung siji kasih sayang iki,. - ya cuma satu kasih sayang ini,. Ora bakal keganti tresnoku iki,. - Tidak akan terganti cintaku ini,. Masio kowe wis duwene dek'e,. - Meskipun kamu sudah mempunyai dia,. Masio kowe wis duwene dek'e,. - Meskipun kamu sudah mempunyai dia,. Sekian & terima kasih #PASHATI

  • Akbar Budiman
    Akbar Budiman

    Mantapp

  • Egbert Samsanoi
    Egbert Samsanoi

    Keren 😍😍

  • Dicky Reign
    Dicky Reign

    Lagu enak didengar😊sekarang dah sukses kak happy semoga kedepannya lagi semakin tambah sukses😊videonya selalu saya tonton berulang ulang

  • Darkgrey.620 chanell
    Darkgrey.620 chanell

    Cikal bakal booming...

  • hotlink x
    hotlink x

    muanteb mbak happy suxes selalu salam dari ponorogo πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€

  • kholid awaludin
    kholid awaludin

    Judule salah 😁😁

  • putra Ji-Sung
    putra Ji-Sung

    l Love you Jenong😍

  • Dony Ramadhani
    Dony Ramadhani

    Mantul

  • Irfan sofiansyah irfan
    Irfan sofiansyah irfan

    Minta lagu dangdut lagu hj romah irama jgn Jawa Mulu ku ga paham

  • Bonang Veteran
    Bonang Veteran

    Intro gitar awalnya kya lagu apa ya..

  • Elen Azkya
    Elen Azkya

    lagunya dia pada enak2.....

  • Sandi riper
    Sandi riper

    ngehalu jdi pcr nya happy 😊

  • Rizal Syarief
    Rizal Syarief

    Penak sg iki music e.. πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ’ž

  • Didik Preman
    Didik Preman

    Lagu sing tak paling senengi dr Happy Asmara: Salah dan Tak ikhlasno

  • khomarudin98 Sragen
    khomarudin98 Sragen

    πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ˜‘

  • Yuli Ana
    Yuli Ana

    😒😭

  • Rizqy Dinal Blora
    Rizqy Dinal Blora

    Mbak hep iki matoh e iso nyiptake lagu apik2 mantRap mbak Hep

  • Tryy SeNandung Nacita Vallen
    Tryy SeNandung Nacita Vallen

    Assalamu'alaikum Warahmatullahi wabarakatuh .Ajibarang_Banyumas HADIR.. .sukses selalu.. #HAPPYASMARA #PASHATIAJIBARANG

  • Citro BE
    Citro BE

    Doaku sederhana: Ya Allah mudah"an aku bisa berjumpa dengan kak Happy Asmara terus selfie bareng. Amin ya Allah....

    • Airbone SU27flanker
      Airbone SU27flanker

      Ojo nanggung mas lek ndungo,mugo2 dadi jodone pisan ngono lho..hehee..

  • Nila Anindya Sari
    Nila Anindya Sari

    Tiap hari stelane lagu ciptaan kak happy asmara .

  • chanel potong rambut anak sekolah
    chanel potong rambut anak sekolah

    Asikkk Ayok lur dibantu subscribe,like,and share chanel saya ni ya Terima kasih

  • dimas faris
    dimas faris

    Semua lagu happy asmara emang selalu buat meleleh

  • Miko Bombom
    Miko Bombom

    Lakok podo koyo critoku🀧

  • M. Kiky
    M. Kiky

    Sampe saiki isek tak rungokno, lirik karo suaramu syahdu happy. Masio seng paling tak apal lagu iki karo tak Ikhlasno. Sukses selalu happy

    • M. Kiky
      M. Kiky

      Oyii happy. Suwun wes nyiptakno lagumu iki πŸ™πŸ»

    • HAPPY ASMARA MUSIC
      HAPPY ASMARA MUSIC

      Thankyouuu

  • Isnatian Nugrahani
    Isnatian Nugrahani

    kisahmu mbak?

  • Dancell Kota2
    Dancell Kota2

    Iki loh sing hits...

  • ayesha nissa official
    ayesha nissa official

    Semangat kakak buat video nya

  • ayesha nissa official
    ayesha nissa official

    Aku nangis sendiri denger lagu ini

  • Last Move
    Last Move

    Aq salah... Dia wes rujuk mbek lanange. Tinggalno aq pas lagi sayang2e

  • Daniel Van Houten
    Daniel Van Houten

    opo critane iki lanjutan e lagu balik kanan wae ?

  • Ilham Maulana
    Ilham Maulana

    salah, seperti yg q alami.. smoga di beri jalan yg terbaik untuk semua... lanjut mba happy karya mu...

  • Juragan
    Juragan

    Kapan nih mbak tampil di jakarta di tgu ya

  • Aska Tatok
    Aska Tatok

    Alismu koyok e kandel siseh hep.. πŸ˜‚

  • Donny Agustian
    Donny Agustian

    3,8 views smga tmbh sukses😁

  • Eka Pradipta
    Eka Pradipta

    Nanging piye meneh tresnoku kadung jeru ,

  • Pertiwi Dwi
    Pertiwi Dwi

    Aq bangettt, mba,,,,,,

  • Pertiwi Dwi
    Pertiwi Dwi

    Ora, ono sg bakal nganteni kwe,,,,

  • Mulyadi miad
    Mulyadi miad

    Keren lagunya.

  • Keamanan Pusat PPDF
    Keamanan Pusat PPDF

    Kamu kok cantik bnget kak,,,gak pake make up aj udah cantik

  • Fajar Arianto
    Fajar Arianto

    Batuk e Ombo nanging ayu , aku suka

  • Arya Junaidi
    Arya Junaidi

    AQ seneng lirik lagu ne..... Video klip e $EDERHANA..... Good look mbak happy...

  • Sakur Usman
    Sakur Usman

    Penak lagu e.gawe vidione tambah joss neh

  • R e z a _ D a m a r e x s
    R e z a _ D a m a r e x s

    bucin Terusss :v

  • Karim Hs
    Karim Hs

    Rupane ky wong jepang..

  • selvina
    selvina

    mangat kak,, jangan lupa tambah terus vidionya,, suara kakak muluss banget,, idolaku pokok

  • bambang gunawan
    bambang gunawan

    supa kakak itu cantik dan suara nya bagus

  • Tiaraa Nabiella
    Tiaraa Nabiella

    Pengen lihat terus lagi lagi dan lagi gc tau knapa...???😘😘😘😘

  • kaimo slamet
    kaimo slamet

    Gokil! Sukaaaakk!! 😍

  • Dami Yati
    Dami Yati

    Lagunya mantep banget ...cocok suasana hujan begitu ...best mbk hppi asmara moga tmbah sukses

  • joe barend
    joe barend

    lagunmu galau ambyar kabeh dek, hehehe ...

  • Ig : ayo_dolan_indonesia
    Ig : ayo_dolan_indonesia

    Lagunya mntap sekali.... β™₯️β™₯️β™₯️β™₯️

  • Yohanes Setiawan
    Yohanes Setiawan

    Semoga sukses terus kedepannya di beri kesehatan ,umur yang panjang pokok nya do,a yang terbaik buat kak heppy asmara

  • kosim ns
    kosim ns

    mbak happy ancen lagune josss i lope yu fulll

  • firman aditama
    firman aditama

    mirip maria ozawa nggak sih, hehe

  • Nandar Revandra
    Nandar Revandra

    Salam kak gw dr medan ngefans gw kk ama lu 😊

  • Tiaraa Nabiella
    Tiaraa Nabiella

    😘😘😘😘

  • Erwin Prasetyo
    Erwin Prasetyo

    Lagunya ok,tapi video clipnya kurang sesuai lagunya..!!

Berikutnya