SALAH - Happy Asmara - ( Unofficial lirik )
04:33
6,742
PMJ ID
Reddit
Happy Asmara - Salah - ( Lirik )
Bantu suportnya agar tetap semangat upload lirik terbaru dengan klik tombol SUBSCRIBE, LIKE dan SHARE ke teman teman.

Tags #Happyasmara #salah #lirik

source : m.idsofts.info/hd/video/qap5eaaWnMTelac
Lirik Lagu :
ora bakal ono seng ngganteni kowe
yo mung siji kasih sayang iki
ora bakal keganti tresnoku iki
masio kowe wes duwene dek’e
aku ngerti aku iki sopo
arep tresno aku wedi doso
arep sambat nanging karo sopo
aku ngerti kowe nek’e wong liyo
sepurane yen aku iki salah
nanging piye maneh tresnoku kadung jeru
arep tak selehne aku ora iso
lek tak angkat aku soyo loro
ora bakal ono seng ngganteni kowe
yo mung siji kasih sayang iki
ora bakal keganti tresnoku iki
masio kowe wes duwene dek’e
sepurane yen aku iki salah
nanging piye maneh tresnoku kadung jeru
arep tak selehne aku ora iso
lek tak angkat aku soyo loro
ora bakal ono seng ngganteni kowe
yo mung siji kasih sayang iki
ora bakal keganti tresnoku iki
masio kowe wes duwene dek’e
ora bakal ono seng ngganteni kowe
yo mung siji kasih sayang iki
ora bakal keganti tresnoku iki
masio kowe wes duwene dek’e
masio kowe wes duwene dek’e

Dukung kami agar tetap semangat upload lirik terbaru dengan klik tombol SUBSCRIBE, LIKE dan SHARE ke teman teman kalian. Terimakasih suportnya

Komentar
  • Dinna Ayu
    Dinna Ayu

    I love Happy Asmara

  • Nurhadi Maulana
    Nurhadi Maulana

    Mantap kak, lanjutkan terus kak

    • PMJ ID
      PMJ ID

      Siyap

Berikutnya