Tak Lalekne Kowe - HAPPY ASMARA (UnOfficial Lirik)
05:35
1,915,445
Reddit
Tak Lalekne Kowe - HAPPY ASMARA (Unofficial lirik)
Song Title : Tak Lalekne Kowe
Artist : HAPPY ASMARA
Cover By : HAPPY ASMARA
Official Video : idsofts.info/hd/video/d7aHh3OCidHXdLc

Komentar
  • Qomarudin 1234
    Qomarudin 1234

    Loro ati jeng

  • Galaxy Bimasakti
    Galaxy Bimasakti

    Tak lalekno mergo ws kdng cidro,tapi gausah ngarep lek aku iso ndek genggamanmu maneh:) Salam balek kanggo koe seng tau nng ati,piye kbrmu Saiki,opo iseh kelingan koe ngelarani,kdng jeru diriku mencintai.

  • asucy slanky
    asucy slanky

    Mirip jihan audy ya

  • Kastu Kastawan
    Kastu Kastawan

    Lagunya bagus sekali

  • Isti Mayur
    Isti Mayur

    Kadung jeru diriku mencintai....😘😘😘😘😘...Jwp...1 thun kepungkur..lehku ajur..(konco trlanjur tresno).tp r iso duweniπŸ˜€πŸ˜‚πŸ˜€πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜€πŸ˜‚πŸ˜€πŸ˜‚πŸ˜€πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜€πŸ˜‚πŸ˜€πŸ˜€...

  • Rama Septa
    Rama Septa

    Lilo tak lilakne yen pancen iki dalane kudu perpisahan karo koe:v

  • Dadang Prabu
    Dadang Prabu

    Raiso omong opo2..pokoke penuk

  • pessek jr
    pessek jr

    Sedih bngt lgunya😒

  • Ve Kri5
    Ve Kri5

    Muantul bass lan liyane 🎧🎧🎢

  • nur aini
    nur aini

    Dewe loss lurr gk usah cinta" an marai loro ati

  • nur aini
    nur aini

    Bagus

  • Gewken Walesa
    Gewken Walesa

    Byeee yg terkasih ... Dtg bawa harapan pergi gtu aja ninggalin luka ... Gak gentle ahh ...

  • Gion Gino
    Gion Gino

    Rungokke wae ro dinikmati, rausah ngeromed sing ora2,,, CURHAT dudu neng kene tempate,,,moga ae pada sehate kabeh

    • bilik lirik
      bilik lirik

      Mantapp. Rausah ngrumat anake wong sek. Lek rung siap ambyar lur🀣🀣

  • Panji p channel
    Panji p channel

    Aku eseh kelingan mbak heppy

  • Koson C70
    Koson C70

    Idola gua😍

  • Genji Yakuza
    Genji Yakuza

    Endulllll

  • Teti Numaya
    Teti Numaya

    aaa bucin kabeh akulo bπŸ˜‚

  • Rio Familia
    Rio Familia

    Puasa ke 10 nyimak Emang wes ambyar kat biyenπŸ€•πŸ£

  • agung pambudi
    agung pambudi

    lagune wenak polllllllll

  • kalben channel
    kalben channel

    wes tak perjuangke nemen nemen kw malah ninggal wes tak lalekne mergo kw kudu jodohku nek bakalan jodoh yo bakal balek neng aku

  • Dhiana official
    Dhiana official

    Lagu nya sedih😭😭

  • Diva Mutia06
    Diva Mutia06

    Pada ngmng apa yak.. las los las los kae doro tokol ku los dem.. ng nduwur ngelos ngesore adem

  • Al buchori Marwanto
    Al buchori Marwanto

    Perjuangan ku dia sia2in sama Yos, yg awal nya gua udah setia sama dia Mlahan dia hianati gua, betapa nyesek nyaa gua ketika dia ketauan selingkuh dengan chat Tan sama cwe lain dengan syg2 Tpi aku ttp syg Kowe #semoga kamu baca ya

  • ayin nua
    ayin nua

    Nom"an saiki pdo lemah gapok kbh mbiyen ae dilok dangdut gegeran msok saiki gur pdo ambyar" nanggis" wong lnang dowo jangkahe lekk...

  • RIZAL ART
    RIZAL ART

    Font tulisannya itu apa namanya Tlong di jawab

  • rea reo
    rea reo

    sebenernya gw gk ngerti bhasa jawa ini,, tpi lagu nya enk di dengar, sumpahπŸ™‚

  • Sentot Permady
    Sentot Permady

    Loss pokoke ra rewel

  • Melinda M
    Melinda M

    Wiss takkk lalekk nee.kowee.singg nglaranii atii...

  • ANINDIA putri94
    ANINDIA putri94

    Mantep menyentuh hati

  • Kepin Permana
    Kepin Permana

    Lalikno cirita iki anggep bae koe ws matiπŸ˜‚ 12 april 2020

  • tatsuya bitou
    tatsuya bitou

    Saya berjanji akan like komentar ini

  • Agfd Oryjk
    Agfd Oryjk

    Lagu iki koyok dalan urip ku

  • Dewie Annaly
    Dewie Annaly

    Lilo tak lilakne yen pancen ini dalane kudu perpisahan karo kowe 😒😒😭😭😭

  • Fanez 07
    Fanez 07

    APIK LAGUNE NYENENGNE ATI KU HE HE KAK AKU NGETREN BANGE LOVSAMA KAK

  • MsDanigun
    MsDanigun

    Lha po ndadak ambyar, tau nresnani tp ra tau nduweni hahaha

  • Aprilia Mufarida
    Aprilia Mufarida

    Lilo kudu lali..πŸ’ͺ

  • Anggoro Dwi cahyo
    Anggoro Dwi cahyo

    Kelingan mantan mergo ora serasi cuk gak direstuin karo kluargane dek'e..... 😭😭😭😭😭

    • Fi Fia
      Fi Fia

      Sabar ya

  • udin aelah
    udin aelah

    Podo curhat malahanπŸ€ͺ🀣Ojo ambyar mas mbk lalekno wae, Salam dari Lampung timur πŸ˜‚πŸ˜‚

  • Amba Dara mulyani
    Amba Dara mulyani

    Piye kabarmu saiki.... Op Isih kelingan koe ngelarani, Kadung jeru............

  • Surya Wibowo
    Surya Wibowo

    Persis koyok ceritaku,,,aku melarat di tinggal lungo😒😒😒

  • Eko Yudi Iswanto
    Eko Yudi Iswanto

    Lagu ini hanya bisa di rasakan oleh orang orang yg telah di khianati...pasangan tercintanya.

  • Davva Fegi
    Davva Fegi

    sopo seng kan jawa

  • #Petrhuk 69
    #Petrhuk 69

    Matur suwun gusti sampun di paringi ati seng bakoh,kango ngadepi urip seng ugalΒ²an Pun kulo manut mawon gusti saene peripun LOOOOOOSSSSSSS!!!πŸ–

  • KataK Zaned
    KataK Zaned

    suara mba happy enak tenan, salam dari samarinda buat mba happy

  • Andi Rianto
    Andi Rianto

    Jadi ngefans sama mbk ny. Muka ny hampir mirip Jihan audy

  • prasetiyoga
    prasetiyoga

    Seneng lagune udu mergo ambyar,tp mergo apik lagune Seng stuju like

  • Satya Putry
    Satya Putry

    Lagu nya enak, tapi aku gatau artinya :v

  • edy mouza
    edy mouza

    salm balik arek kae sng ws punah ng ati

  • warkop kbr ngaji peganden manyar gresik
    warkop kbr ngaji peganden manyar gresik

    ikut denger musiknya

  • Gam aduh lagunya suka banget Bleh
    Gam aduh lagunya suka banget Bleh

    Ngrungokne lagu iki ra kroso luh tumetes....wes tau ngrasakne ti larani ati perih....perih...sampek nyesek

    • Surya Wibowo
      Surya Wibowo

      Ndue pacar ora

  • luthvia via
    luthvia via

    😭😭😭😭😭

  • Yogi Pinter
    Yogi Pinter

    Msti telat terus aku yen krungu lagu apik. Jancuk og

  • Tiara Fitriani
    Tiara Fitriani

    Wes tak anggap kowe mati

    • Deni Arlovski
      Deni Arlovski

      BetuL

  • Ika Ervinia
    Ika Ervinia

    Tak lalekno kowe mas Lalekno crito iki Wes tak anggep koe mati #bagusrohmat #070320

  • Rori Enggar
    Rori Enggar

    Wis.. tak ngrungoke bae.. ra tak laleke kowe

  • MR Milos
    MR Milos

    Sok"an ambyar padahal radue pacar :v

  • Nurul Indrawati
    Nurul Indrawati

    Nyesek dengernya

  • Yani Zaki
    Yani Zaki

    Penuh dengan cerita,, sampai deger lagu ini air matA keluar tanpa di sadari, ( A)

  • Yuli Anti
    Yuli Anti

    Bucin 😒

    • nur aini
      nur aini

      Betul

  • Risma Rahayu
    Risma Rahayu

    Nyesek gays di sindir karo lagu kuiπŸ˜₯

  • Muhammad Musafak
    Muhammad Musafak

    sama kaya perjuangan q yang sia2πŸ˜”

  • Wahyu Kurnia
    Wahyu Kurnia

    Wes rausah dipeker nemen" los ke wae :) Pokok wes yo mondor" Ambek diikhlas ke Rausah ambyar"an:) Mben lek wes wayae yo dikei genti

  • Ibnu Artopo
    Ibnu Artopo

    Ini lagu kena bangettt neng ati..

  • hatni 200
    hatni 200

    Lagunya enak bgt, tapi ada dramanya itu yg kurang pas ....

    • Henky Formosa
      Henky Formosa

      Ada yg versi official lirik, tanpa tambahan drama. Murni lagu aja. Ada linknya di deskripsi video yg full

  • Para Mitha
    Para Mitha

    Ambyar

  • Yuni Awal
    Yuni Awal

    Intine Yo ngene lek dudu jodoh yo piye mneh akhire perpisahn dadi jawabane😿wes manut dalane lalekno seng wingi"πŸ‘Œanggep wes koe mati.

  • Andrea Fernanda
    Andrea Fernanda

    Salatiga - kediri kandas hari ini , gatau gara" apa , lama ga kabar" sekalinya ngabarin marah" minta putus , semoga kamu bahagia perempuan kediri πŸ˜ŠπŸƒ 21 feb 2020

    • Airbone SU27flanker
      Airbone SU27flanker

      Perempuan Kediri engko gek Happy Asmara πŸ˜‚

    • vidio live
      vidio live

      Kor marai sedihπŸ˜₯

  • Burung Kampung YT
    Burung Kampung YT

    Sing penting wes tau jeruhhhh πŸ˜… πŸ˜‘ πŸ˜†

  • Doni Setiawan
    Doni Setiawan

    Awale tak kiro judule kangen nickerie by Om Didi, soale awal e mirip.. jebul seje turneh Podo enak e. Mantep mb

  • Osi Sagita
    Osi Sagita

    Lirik.nya sadis

  • likaa lika
    likaa lika

    Aku ndelok komenane wes tau ambyar kabeh bak e😁

  • Endah Laura
    Endah Laura

    Aku bar putus ngrungokne lagu iki langsung nyesek banget rasane

  • bayu pradana
    bayu pradana

    Dirimuuu.....

  • Prisa Piss
    Prisa Piss

    Opo iseh kelingan koe ngleranai... Kadung jeru driku mencintai. Nyeseeeek... πŸ˜‚

  • Yeny Mariana
    Yeny Mariana

    Alah lossπŸ˜‚mkir jeru khanan ra nk gunane, mlku mju oj mndur

  • sukesi pita
    sukesi pita

    nada reffnya kayak ning angin tak tetepne πŸ˜‚

    • Zaky Raihan
      Zaky Raihan

      Lintang ati maksudnya kah?

  • Tatang Aryanto
    Tatang Aryanto

    Kena copyright?

  • Jihan Pakem
    Jihan Pakem

    Biyen Kowe jnji glm nrimo aku opo anane, tpi mergo kumpulan mu wong seng sok gaya ddi sakki Kowe ketularan penyakit sok sugih sakki Kowe pngen pisah Ambi aku mergo pangkat ku Trimo kuli GK iso nuruti. Gayamu Kowe pngen lungo nk luar Kowe pngen pisah. Padahal awae dwe hubungan awet kelas 1 SMP tkan sakki awae dwe wes ndwe anak cewek umur 2 tahun 😒. Mergo Kowe pngen nk luar Ben iso sugeh ,. Ira sayang sok nk Kowe Moco komene BPK Iki. Ojo nangis sayang. BPK iklhas di larani ibu mu 😒

    • Jihan Pakem
      Jihan Pakem

      @FEBRIAN AMRULLY siap mas maturswun πŸ™

    • FEBRIAN AMRULLY
      FEBRIAN AMRULLY

      sabar pak boss

  • 18111102 Natasya Biru Winandi
    18111102 Natasya Biru Winandi

    **LIRIK** Salam balik kanggo kowe sing tau ning ati Piye kabarmu saiki Opo isih kelingan kowe ngelarani Kadung jeru diriku mencintai Dirimu sepenuh hati Sepenuh cinta Tapi mengapa kau pergi Raiso nompo anane Nompo kahananku sing ora sebanding karo kowe Lilo tak lilakne yen pancen iki dalane Kudu pepisahan karo kowe Lalekno crito iki wes tak anggep kowe mati Mergo saiki aku wis oleh ganti Salam balik kanggo kowe sing tau ning ati Piye kabarmu saiki Opo isih kelingan kowe ngelarani Kadung jeru diriku mencintai Dirimu sepenuh hati Sepenuh cinta Tapi mengapa kau pergi Raiso nompo anane Nompo kahananku sing ora sebanding karo kowe Lilo tak lilakne yen pancen iki dalane Kudu pepisahan karo kowe Lalekno crito iki wes tak anggep kowe mati Mergo saiki aku wis oleh ganti Lilo tak lilakne yen pancen iki dalane Kudu pepisahan karo kowe Lalekno crito iki wes tak anggep kowe mati Mergo saiki aku wis oleh ganti Mergo saiki Ii-ii Aku wis oleh ganti

  • nurcholilah wulandari
    nurcholilah wulandari

    Kenapa wanita mudah rapuh dn menangis😒πŸ˜₯😭😭😭

    • Dani channel
      Dani channel

      @Rikaaa nff tenan ra mbakπŸ˜†

    • Rikaaa nff
      Rikaaa nff

      Karena wanita berhati lembut:)

Berikutnya
Sewates Kerjo
03:49
1,4 jt
Quiet Down
3:09
1,1 jt